Személyes adatvédelmi tájékoztató

Személyes adatok kezeléséhez való hozzájárulás

1. Ezzel a POP Tábor-JC, s. r. o. vállalat, székhely: Staroklokotská 17, Tábor 39003, IČ: 25159038, továbbiakban "asoto.cz" internetes áruház vállalatával történő megrendeléskor hozzájárul a személyes adatok kezeléséhez a 101/2000-es számú törvény („személyes adatok védelméről szóló törvény”) értelmében: név és vezetéknév, e-mail és telefonszám. Egyéb adatok választhatók.

A név, vezetéknév, telefonszám és e-mail kezelése szükséges a regisztrációval kapcsolatos előnyök érvényesítéséhez. Ezeket az adatokat az Üzemeltető a regisztráció időtartamára dolgozza fel. Ha a regisztrációt megszüntetik, az adatokat szükséges ideig tárolják a kapcsolatok rendezése érdekében, legfeljebb 60 napig.

2. E fentieken túl, Ön hozzájárul a személyes adatai kezeléséhez a közvetlen marketing, különösen az üzleti közlemények és hírlevelek küldése érdekében, a 7/2004-es számú törvény (az információs társadalom egyes szolgáltatásairól szóló törvény) alapján adott kód 2. bekezdésének értelmében a megrendelések nélküli termékekre vagy szolgáltatásokra.

A fentieken túl, az ügyfelek visszatérő kedvezményekkel, kupónokkal és kedvezményekkel kapcsolatos információkat is küldünk.

A megadott adatokat harmadik félnek nem adjuk át, a megrendelések teljesítése és az ügyfélszolgálaton kívül nem használjuk fel azokat a marketing célokra.

Az adatkezelő információi:

Tulajdonos: POP Tábor-JC, s.r.o. Staroklokotská 17, Tábor 39003 E-mail: info@asoto.cz Telefonszám: +420 731 188 487

Amennyiben Ön szeretné visszavonni a fent említett hozzájárulását, kérjük, írja meg nekünk a info@asoto.cz e-mail címre.

Minden adatkezelés és marketing célú feldolgozás a GDPR-nek és a helyi adatvédelmi törvényeknek való megfelelésen alapul. Az adatok kezelését a szigorúan bizalmas módon és az adatvédelmi törvényeknek megfelelően végezzük.

Asoto.cz az Ön személyes adatainak biztonságát fontosnak tartja, és a megfelelő technikai és szervezeti intézkedésekkel garantálja az adatok védelmét.

Amennyiben bármilyen kérdése, kérés vagy panasza van az adatvédelemmel kapcsolatban, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot az info@asoto.cz e-mail címen vagy telefonon a +420 731 188 487 számon.

Köszönjük, hogy az asoto.cz szolgáltatásait választotta!

Ezen adatvédelmi szabályzat 2018. május 25-től lép hatályba.

POP Tabor-JC, s.r.o. / Asoto.hu, Staroklokotska 17, 39003 Tabor, Cseh Köztársaság, KSH-szám: 25159038, adószám: CZ25159038, bejegyzett a C. szekcióban a České Budějovice Kerületi Bíróság által, betét 6787.

Hledat: ""

0 db
Kosár: 0 Ft
0 db
Oblíbené
  •  
  • Kapcsolat
  •